Amintiri care se suprapun

Povestea de astăzi este a Mirunei, care și-a dorit să lucreze pe regăsirea liniștii interioare. O femeie tânără, frumoasă și echilibrată, care experimenta regresiile pentru întâia oară.

După partea de inducere a stării de hipnoză, Miruna a început să perceapă imaginea unei femei tinere, îmbrăcată într-o rochie largă, cu corset, aflată pe o stradă pietruită. Identificându-se cu acea femeie și conectându-se la emoțiile și gândurile ei, senzația care a apărut a fost una de confuzie, însoțită de dorința de a face o schimbare.

Am explorat această viață și povestea a fost una simplă: tînăra femeie a decis la un moment dat să se mute într-o casă mare, la propunerea unui bătrân bogat, care își dorea companie. Ce a convins-o să accepte acel aranjament, fusese biblioteca impunătoare a casei, senzația de bine pe care o avea în acea încăpere și cărțile care o atrăgeau ca un magnet. Se simte bine acolo, și îi face o mare plăcere să urmărească zarva trecătorilor, de la geamul care dădea spre stradă. Are o prietenă apropiată, carismatică și plăcută, care o scoate uneori la plimbare pe străzile pietruite, până la mare.

În mod misterios, într-una din aceste plimbări cu prietena ei, se așează pe malul mării ca să admire apusul, închide pur și simplu ochii, și se stinge din viață. Nu știm care a fost cauza, însă sentimentul pe care îl duce cu ea din acea viață este unul de liniște și împăcare.

Nu am înțeles care a fost motivul pentru care subconștientul Mirunei a adus la suprafață acea viață până în momentul în care am început să lucrăm la procesarea terapeutică a acelei vieți. În acel moment s-au suprapus imaginile acelei vieți cu informații din viața ei actuală, informații legate de pierderea unor persoane dragi, a lipsei de iubire și a singurătății care o copleșește uneori. Lecția pe care a luat-o Miruna din acea viață a fost cea a libertății personale, a faptului că nu s-a gândit la ea și nu și-a permis să fie liberă.

Am povestit istoria Mirunei pentru că mi s-a părut un exemplu minunat al modului în care uneori „amintirile” se suprapun, felul magic în care lucrează subconștientul nostru pentru a aduce în atenție aspecte importante la care poate nu suntem atenți în viața de zi cu zi, dar a căror abordare poate aduce împăcare și liniște interioară.

Îi mulțumesc Mirunei pentru experiența împărtășită și vă doresc o săptămână de conectare cu bogăția sufletului vostru!

Imaginea: Pixabay

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *