Călătoria Andradei

Andrada este o femeie puternică și de succes, o clientă dragă care a venit la terapie pentru că simțea o anumită rigiditate în viața ei, în diversele situații cu care se confrunta. Un fel de tensiune lăuntrică, care o împiedica să se relaxeze și să relaționeze cu oamenii dragi din preajma ei.

Povestea Andradei este una specială pentru mine din mai multe motive pe care aș vrea să vi le împărtășesc, bineînțeles cu acceptul ei și protejându-i identitatea.

În primul rând pentru încrederea pe care a avut-o în mine și în procesul terapeutic. De-a lungul mai multor ședințe, am simțit hotărârea ei de a-și schimba viața. Pe măsură ce exploram mai în profunzime detaliile poveștii ei personale, Andrada și-a pus sufletul pe masă, cu acel curaj pe care îl admir de fiecare dată la oamenii cu care lucrez. A trecut prin momente dificile, conștientizând trăirile și nevoile copilăriei și puterea ei de a le supraviețui, dar cu toată dificultatea emoțională, a mers mai departe.

În al doilea rând pentru faptul că demersul terapeutic a avut o particularitate: s-a concentrat exclusiv pe viața actuală. Îmi face mare plăcere când explorez împreună cu clienții vieți anterioare, însă sunt cazuri în care persoana are nevoie să integreze doar experiențe din această viață, ceea ce ne dă posibilitatea de a le aborda în detaliu. Menționez acest lucru, pentru că sunt clienți care nu rezonează cu conceptul de vieți anterioare. Procesul funcționează la fel de bine. Cu fiecare ședință în parte, rigiditatea s-a atenuat, pe măsură ce am permis emoțiilor să iasă la suprafață.

Sunt mândră însă de povestea Andradei în special pentru ce a ales ea să facă după încheierea terapiei: să o considere ca un punct de pornire pentru o călătorie de descoperire personală. M-am întâlnit recent cu Andrada și am descoperit o femeie fericită, conectată cu ea însăși, atentă la nevoile ei și ale celorlalți. Am rămas impresionată de energia pozitivă pe care mi-a transmis-o și de căldura cu care se bucură acum de viață. Și asta este cea mai mare satisfacție pe care o am în munca mea.

Îi mulțumesc Andradei și vă doresc zile liniștite, în care să aveți ocazia să vă conectați cu bucuria de a trăi în armonie cu voi înșivă!…

Credit foto: Free-Photos, Pixabay

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *