Despre relația cu sufletele apropiate

Unul dintre subiectele importante abordate de către clienți este cel al relațiilor cu persoane apropiate. Uneori aceste relații sunt impregnate de emoții puternice, copleșitoare pentru cei implicați, aceștia neînțelegând de unde izvorăște atâta intensitate și de ce nu pot pur și simplu să gestioneze rațional situațiile.

Explorând în cadrul regresiei aceste dinamici, ajungem câteodată la experiențe din vieți anterioare și la conștientizarea că persoanele implicate s-au mai întâlnit și în trecut. Întâlnim spre exemplu cazuri în care clientul povestește despre o relație nefericită cu partenerul de viață și imposibilitatea desprinderii de el/ea, deși își dorește să facă acest pas și care, în cadrul regresiei, accesează experiența unei alte existențe. Deloc suprinzător, în acea amintire a sufletului, joacă rolul unei mame care-și pierde bebelușul într-un accident tragic, și care duce cu ea dorința arzătoare de a-și reîntâlni copilul pierdut și de a avea grijă de el pentru totdeauna.

Acest concept al sufletelor care se reîntâlnesc este destul de frecvent în cadrul regresiilor, însă surpriza clienților apare când rolurile sunt diferite de cele „jucate” în această viață. Cumva subconștientul aduce la suprafață trăiri care ajută persoana să înțeleagă dinamica relației dintr-o cu totul altă perspectivă. O altă conștientizare importantă se leagă de faptul că suntem interconectați cu sufletele care se află în preajma noastră, mai ales cu cele de la care învățăm lecții dificile.

Vă invit să reflectați la relațiile provocatoare din viețile voastre și la mesajele pe care acestea vi le transmit. Cine știe, poate șeful cu care nu vă înțelegeți la servici a fost fratele cu care v-ați certat într-una din viețile trecute 😊

Credit foto: geralt, Pixabay

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *