Din suflet, cu recunoștință

Cei care mă cunosc știu că de regulă sunt o persoană destul de modestă, așa că postarea de astăzi mă scoate din zona de confort. De ce?…ei bine, pentru că este despre feedbackurile pozitive pe care le-am primit în ultima vreme de la clienți. Au fost atât de multe și de frumoase, încât am simțit nevoia să scriu despre ele, cu inima plină de bucurie și de recunoștință. Cu conștientizarea că sunt cazuri în care rezultatele nu apar așa de rapid și că acest lucru este unul firesc. Dar atunci când se întâmplă, mi se pare o minune care îmi încarcă sufletul. Împărtășesc o parte dintre aceste mesaje cu voi acum.

Iată ce mi-a scris Delia, după o ședință în care am lucrat pe dificultatea de a lua o decizie personală: „Bună dimineața Gabi, ce faci? Eu sunt foarte bine. De când cu ultima ședință să știi că am progresat enorm. Mi-am setat niște obiective pe anul 2020. Unul din ele este să fac meditație cel puțin 30 de minute pe zi. Efectul este spectaculos…M-ai ajutat foarte mult. Mă gândesc deseori la tine. Iți mulțumesc”.

Și Andrada mi-a scris după o ședință în care, deși obiectivul fusese diferit, am atins tema tristeții din viața ei: „Mă preocupă de ani de zile să găsesc modul în care să mă vindec în mod real, ca mai apoi să îi pot ajuta pe alții să se elibereze de suferință. Nu îmi vine să cred că am reușit să rezolv una dintre problemele care mă afecta zilnic după o singură ședință de hipnoză! Nu mai plâng în fiecare seară și nu mai sunt atât de melancolică. Mă simt mai capabilă să fac față situațiilor neplăcute. Vreau să îți mulțumesc”.

Mesajul Ancăi, după ce am lucrat pe un blocaj cu care se confrunta: „Să-ți dea Dumnezeu sănătate, așa s-au așezat lucrurile de când am venit la tine, de nici nu poți să crezi.” Iar în alt mesaj îmi scrie: „Mulțumesc din tot sufletul meu pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu voi uita niciodată! Și de câte ori voi avea ocazia te voi recomanda din toată inima pentru oricine are nevoie! Nu îți poți închipui ce ai făcut pentru mine!”.

Iar Maria a împărtășit cu mine, la câteva zile după o ședință intensă : „Ceau, Gabi, țin să te anunț că după ședința de hipnoză simt anumite lucruri…îmi era teamă să dau examenul pentru permisul auto, dar acum de-abia aștept…faci un lucru nemaipomenit… mă bucur că Dumnezeu mi te-a scos în cale.”

Sorina mi-a trimis un mesaj chiar de Paște: „Bună, Gabi, îți doresc Sărbători fericite, îți mulțumesc încă o dată pentru ajutorul tău. Datorită ție am ajuns să trec cu bine peste o perioadă foarte grea din viața mea”.

Am ales doar câteva din mesajele minunate pe care le-am primit. Fiecare dintre ele mi-a adus bucurie și mulțumire și vreau să vă mulțumesc pentru gândurile bune și energia faină pe care mi le transmiteți. Aceste miracole care au loc sunt datorită eforturilor voastre de schimbare, rolul meu este doar de a facilita procesul, simțindu-mă onorată pentru încrederea pe care mi-o acordați de fiecare dată.

Vă mulțumesc din suflet și vă îmbrățișez virtual!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *