Atunci când clienții acesează amintiri din vieți anterioare, unele dintre personajele pe care le întâlnesc sunt animale. Povești care implică prezența importantă a acestora, de multe ori marcând semnificativ istoriile lor de viață. Fie animale mai agresive, care îi omoară sau îi rănesc grav, tigri, urși sau alte ființe mari, dar, de cele mai multe ori animăluțe prietenoase, loiale, care aduc multă bucurie și resurse emoționale pozitive în acele vieți trecute.

Îmi aduc aminte de o clientă dragă care, în regresie, a experimentat viața unui bărbat singur, un trai în mijlocul naturii, însoțit permanent de câinele său. Deși nu avea familie sau persoane dragi, bărbatul a dus o viață liniștită și simplă, înfrumusețată însă de afecțiunea și protecția animalului său.

Sau de un alt client, accesând viața unui războinic mongol, crud și nepăsător, căruia îi plăcea să cucerească sat după sat, omorând locuitorii și pârjolind totul în urma sa. Interesant este că acest bărbat avea o singură slăbiciune, calul său, singurul de care îi păsa și cu care simțea că se identifică total. În procesul de vindecare terapeutică, am chemat sufletul animalului, înainte ca bărbatul să-și ceară iertare de la oamenii pe care îi chinuise, astfel încât să simtă sprijinul acelei creaturi pe care o iubise atât de mult.

Uneori, când oamenii trec prin momente mai dificile în cadrul regresiei, îi întreb dacă au nevoie să împrumute forța sau înțelepciunea unui anumit animal, ca să poată să depășească mai ușor acele dificultăți. Sunt surprinzătoare și frumoase alegerile clienților: unii preferă creaturile care în mod tradițional sunt înzestrate cu ideea de putere (tigru, leu, urs), dar alții optează intuitiv pentru păsări, fluturi sau animalele lor de companie de acasă ?.

Cu siguranță prezența animalelor în viețile noastre trebuie onorată și percepută la reala ei valoare. Suflete care călătoresc alături de noi, necondiționat și de la care putem învăța multe lecții personale.

Vă doresc zile cu bucurie și împăcare sufletească, alături de toate suflețelele dragi care vă înconjoară!…

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *