Gabriela Micu

Numele meu este Gabriela Micu. Am lucrat timp de 18 ani în corporații, în domeniul resurselor umane. Mi-a plăcut jobul, în marea majoritate a timpului, și mi-au plăcut mult oamenii cu care m-am întâlnit. Pe vremea aceea nu credeam că voi ajunge vreodată să fac și altceva.

Însă știți cum se întâmplă câteodată să dai peste ceva, o informație, o carte, o poză care simți că te atrage inexplicabil?… Așa am pățit și eu. M-am dus de curiozitate la un seminar despre regresii în vieți anterioare, în anul 2016, iar subiectul s-a transformat, încet- încet, într-o pasiune. O pasiune care m-a convins să las deoparte corporațiile.

Am urmat apoi o certificare în hipnoză eriksoniană, după care o certificare în terapia prin regresie. Sunt membru EARTH (European Association for Regression THerapy) și membru fondator al AHTR – Asociația de Hipnoză și Terapie prin Regresie.

Lucrez cu clienții din anul 2016 și mă simt onorată că pot să asist la minunatele călătorii de descoperire personală ale fiecăruia dintre ei.