Regresii în viața curentă, vieți anterioare

În cadrul regresiilor în viața curentă accesăm amintiri sau informații din viața actuală, oricând de la evenimentul nașterii până la prezentul cel mai recent. Uneori persoana recunoaște amintirile care ies la suprafață, alteori sunt cu totul surprinzătoare, poate foarte vechi, din copilăria timpurie, sau amintiri aparent „uitate”.

Subconștientul ghidează călătoria clientului, uneori direct la sursa unei probleme, alteori în zig-zag, de la o amintire la alta, aducând la suprafață informații inedite, care de cele mai multe ori au nevoie de o procesare și o reintegrare în memoria clientului. De aceea sunt necesare frecvent mai multe ședințe pentru adresarea aspectului pe care persoana își dorește să lucreze, pentru că accesăm și integrăm diferite momente din trecutul acesteia.

Nu o dată s-a întâmplat să descoperim că unele amintiri, aparent inofensive sau neutre, duceau încărcături emoționale destul de intense și, odată retrăite, își diminuau impactul din viața clientului. Multe dintre ele au loc în copilăria timpurie, înainte de vârsta de 2-3 ani, uneori chiar în primele luni de viață. Sunt clienți care accesează amintiri sau imagini din perioada de bebeluș, simțind intens emoții experimentate atunci pentru întâia oară.

Uneori accesăm amintiri plăcute, încărcate de iubire, dar de cele mai multe ori apar la suprafață momente dificile, traumatice, care au nevoie de descărcare și integrare.Însă odată ce ajungem la sursa unei probleme, eliberarea și ușurarea pe care le simțim sunt evidente.

Durata unor astfel de ședințe este de 2 ore, iar prețul este de 450 RON.

Pentru programări și detalii suplimentare, vă invit să mă sunați sau să-mi trimiteți un mesaj prin intermediul formularului de mai jos.