Regresie în viața dintre vieți

Bazată pe munca lui Michael Newton, care a lucrat cu câteva mii de clienți, acest tip special de regresie „se desfășoară” într-un spațiu special, cel aflat între două reîncarnări. Michael Newton a observat că există multe asemănări frapante între istoriile persoanelor regresate în viața dintre vieți, un anumit model care se repetă, chiar dacă oamenii cu care lucrase erau de etnii, religii sau credințe diferite.

De regulă, sufletele lor se desprindeau din ultima viață și călătoreau într-un spațiu de vibrație înaltă, întâlnindu-și acolo familia de suflete (grupul celor cu care colaborează pe anumite lecții de viață). Revizuiau apoi înțelegerile avute cu aceștia și își evaluau împreună cu ghizii spirituali îndeplinirea misiunii din viețile avute până atunci. De multe ori sufletele treceau prin etape de încărcare energetică, de „studiu” sau de împărtășire a informațiilor și cunoașterii dobândite.

Un moment important al acestei călătorii este întâlnirea cu Consiliul Înțelepților, ființe energetice caracterizate de  mare înțelepciune și înțelegere, cu ajutorul cărora sufletele își analizează progresul și își planifică traseul vieților viitoare. Pe finalul experienței are loc de regulă alegerea corpului pentru viața curentă și pregătirea de noua „aventură”.

La finalul acestui proces încărcat de simboluri și metafore, clienții raportează o experiență spirituală deosebit de profundă, „reîntorcându-se” în prezent cu lecții de viață și înțelegeri suprinzătoare.

Din punct de vedere logistic, o astfel de ședință dureaza aproximativ 3-4 ore și necesită în prealabil cel puțin un proces de de regresie în vieți anterioare. Cele două ședințe (cea de regresie în viața anterioară, respectiv cea de regresie în viața dintre vieți) se programează la o distanță de maximum o săptămână între ele.

Prețul ședinței este de 800 RON.

Pentru programări și detalii suplimentare, vă invit să mă sunați sau să-mi trimiteți un mesaj prin intermediul formularului de mai jos.