Rutina de curățare energetică a spațiului

Săptămâna aceasta am avut o zi cu multe ședințe programate la cabinet. Nu am mâncat foarte bine și eram plină de entuziasm că, în sfârșit, am reluat activitatea față în față. Însă în ciuda faptului că mă simțeam odihnită, de la un moment încolo am simțit o durere de cap care, pe măsură ce au trecut orele, a devenit tot mai intensă.

Până la finalul zilei starea de rău s-a agravat atât de mult, încât după ultima ședință a trebuit să stau întinsă o jumătate de oră, ca să mă pot ridica în picioare. Mi-a fost tare greu să ajung până acasă.

De ce vă povestesc toate lucrurile astea?…Păi, pentru că am stat să le analizez un pic și am ajuns la niște concluzii importante pentru mine. În afară, bineînțeles, de cele evidente (să mă alimentez corespunzător și să am în vedere faptul că ședințele sunt solicitante energetic, așadar ar fi bine să nu am prea multe într-o zi), mi-am dat seama că durerea de cap s-a ivit după ce am făcut o intervenție de curățare energetică. Aceste tipuri de intervenții presupun curățarea câmpului energetic al clientului și sunt similare abordărilor de tip Reiki.

După astfel de ședințe, întotdeauna purific spațiul cabinetului, aprinzând bețigașe aromate din lemn de salvie. Din cauza pandemiei, nu mai aveam la cabinet bețigașe, ca atare nu am făcut acea purificare a spațiului. Bănuiesc că durerea de cap a apărut și ca urmare a acestei încălcări a protocolului meu obișnuit.

Spațiile în care locuim sau lucrăm au nevoie de curățare energetică, cu atât mai mult dacă sunt spații în care are acces multă lume. Fiecare dintre noi „ne cărăm” bagajele energetice, lăsându-le uneori, fără să vrem, în locurile prin care trecem. De aceea unele persoane se simt mai agitate în spații aglomerate și închise, Mall-uri spre exemplu. Dacă suntem mai sensibili la energia celorlalți, e posibil să simțim aceste senzații mai puternic. Curățarea spațiilor se face simplu, cu ajutorul acelor bețigașe aromate din lemn de salvie, tămâie, sau pur și simplu aprinzînd o mică lumânare, bonusul suplimentar fiind o aromă minunată în jurul nostru și o stare de împăcare și bine interior.

A doua zi după ședință, m-am dus șnur în centru și am cumpărat câteva pachete de salvie albă. După ce am aprins două bețigașe, am simțit că liniștea se reașează în cabinet 😊

Să aveți o săptămână cu energie pozitivă și multă bucurie!…

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *