Cătălina a dorit să facă o ședință de hipnoză regresivă pentru că simțea foarte multă furie legată de dificultatea de a avea copii. Atunci când apărea, furia era însoțită de o senzație de epuizare, dureri de cap, înțepături în zona inimii, și de gândul obsesiv că „am făcut tot ce puteam să fac”.

Am intrat foarte ușor în proces, cu intenția de a identifica sursa furiei și de a o rezolva. Cătălina a accesat viața unei femei, punctul de intrare fiind chiar momentele de dinaintea mortii, pe care le-a experimentat cu o intensitate ridicată.

Avusese o copilărie fericita, însă la vârsta adolescenței părinții o măritaseră cu forța cu un bărbat în vârstă, înstărit. Își urăște soțul și simte că îi lipsește controlul asupra propriei vieți. Trăiește fără griji materiale, dar consumată de ura împotriva soțului, pe care decide să-l otrăvească incet. Această decizie îi schimbă complet viața. Reușeste să îl omoare și are o perioadă în care trăiește liniștită, singură. Crima este însă descoperită și este condamnată la moarte. Moare prin cădere de la înălțime, zdrobindu-și organele interne.

Imediat după momentul morții, Cătălina a perceput energie blocată la nivelul abdomenului, pe care am asociat-o cu rănile fizice suferite. În procesul terapeutic, Cătălina a putut să dialogheze cu toate personajele întâlnite în acea viață, simțind pentru întâia oară regretul de a-și fi ucis soțul, și acordându-și iertarea de care avea nevoie. Am vindecat simbolic rănile fizice cu ajutorul unei lumini încărcate de energie.

După ședință, Cătălina mi-a spus că a perceput procesul ca fiind intens, a visat destul de mult în nopțile imediat următoare, iar furia s-a diminuat considerabil, în paralel cu o acceptare a provăcărilor vieții ei actuale.

Deși am schimbat numele pentru a proteja identitatea clientei, vreau să-i mulțumesc Cătălinei pentru încrederea și curajul ei.

Vă doresc o săptămână cu energie pozitivă și blândețe  😊

Credit foto: qimono, Pixabay

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *