O corabie în derivă – povestea Corinei

Corina este o femeie creativă, cu niște degete magice care dau naștere unor adevărate opere de artă. A venit la ședință cu dorința de a lucra pe încrederea în sine. Deși clienții ei sunt impresionați de creațiile ei, ea simte că poate da mai mult, și că nu-și atinge integral potențialul.

Am intrat în regresie folosind hipnoza. Corina a accesat întâi niște imagini în care se afla pe o corabie, singură. Pe măsură ce s-a adâncit în starea de hipnoză, a început să deruleze experiențele unei vieți în care fusese un comandant militar, probabil de rang mediu, care avea o mână de oșteni pe care-i îndruma. Ne dăm seama că se întâmplase ceva cu oștenii, fuseseră probabil capturați, pentru că următoarele secvențe sunt destul de agitate emoțional, Corina se simte singură pe un țărm de mare, făcând planuri despre cum poate să-i salveze.

Se hotărește să construiască o corabie, singur, ca să plece după ei, și reușește să facă acest lucru. Din momentul în care corabia este gata, e ca și cum ar căpăta o personalitate proprie, personajul fiind absolut fascinant de detaliile acesteia, de mărimea ei, de ceea ce reușise să creeze singur, cu mâinile lui. Un talent pe care îl aduce și în viața actuală.

Din păcate expediția de salvare eșuează, corabia ia foc în mijlocul unei furtuni, și personajul nostru moare.

Deloc suprinzător, bărbatul ia cu el din acea viață sentimentul că nu a făcut suficient și că nu a reușit să-și salveze oștenii. Momentul dialogului cu aceștia a fost intens emoțional, iar mesajul primit de la ei i-a adus lacrimi pe obraji. Oștenii i-au spus comandantului că sunt conștienți că a făcut tot ce i-a stat în putință să-i salveze, și că s-au simțit onorați să lupte sub comanda lui. Corina a putut să-și ia rămas bun, recunoscând între ei energia unor persoane dragi din viața ei actuală, față de care întotdeauna a simțit dorința de a-i proteja ?

Am oferit apoi Corinei cadrul în care să poată discuta și cu ghidul spiritual, astfel încât să înțeleagă lecția acelei existențe și legăturile cu viața ei actuală. A fost o ședință bogată în informații și conștientizări, care sper să-i aducă liniștea și împăcarea pe care și-o dorește în viața ei.

Imagine: Comfreak, Pixabay

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *